Hvem er jeg

Faglig baggrund:

  • Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet i 1992.
  • Autoriseret af Statsministeriet.
  • Efteruddannelse i systemisk og narrativ metode: Psykoterapi, behandling, rådgivning og supervision ved Dispuk
  • Diverse efteruddannelseskurser ved Dansk Psykologforening bl.a. Kognitiv terapi af angst og depression, mediation og metakognitiv behandling
  • Uddannelse i klinisk hypnose ved Dansk Selskab for Klinisk og Eksperimentel Hypnose
  • Supplerende uddannelse som NLP-terapeut ved Dansk NLP Institut
  • Læreruddannelse

De seneste 14 år har jeg arbejdet fuld tid med psykologisk behandling . Jeg har  været tilknyttet sygesikringen siden 2008 og har modtaget mange klienter efter henvisning fra læge, hvor især behandling af angst, depression, tab, alvorlig sygdom og kriser har været de hyppigste årsager til ønske om hjælp. Mine klienter har været unge og voksne med en bred vifte af forskellige problemstillinger, som har givet mig erfaring med mange forskellige tilgange og metoder i det terapeutiske arbejde. Fra januar 2021 kan jeg tilbyde min hjælp og mine kompetencer til personer, der selv betaler hele gebyret eller har en sundhedsforsikring. Jeg har aftale om indberetning til Sygeforsikring Danmark.

Tidligere i mit liv har jeg arbejdet mange år med formidling, rådgivning  og undervisning i psykologi og pædagogik på forskellige uddannelser for unge og voksne. Jeg har afholdt gruppeforløb for kursister med generende eksamensangst. Desuden har jeg som frivillig psykolog arbejdet med pårørendegrupper og individuelle samtaleforløb i foreningen Sind. Som ung blev jeg uddannet som lærer og arbejdede 10 år i folkeskolen sideløbende med min videreuddannelse på universitetet.

Læring, formidling og psykologisk behandling har været centralt i hele mit arbejdsliv. Mit engagement i og interesse for, hvad der betinger menneskelig udvikling er fortsat stor. Min alder tilsiger, at jeg kunne vælge at gå på pension. Den inspiration jeg henter i et meget meningsfuldt  arbejde med at hjælpe mennesker til øget livskvalitet er imidlertid fortsat en stor kilde til  læring og en berigelse for mig.